in ,

‘Barcelona kan Vietto vergeten en schakelt over naar talenten’

FC Barcelona had de afgelopen weken nadrukkelijke interesse in Luciano Vietto. De aanvaller lijkt echter niet als vierde aanvaller te willen fungeren en is inmiddels onderweg naar Sevilla. Ook Gameiro lijkt niet voor Barcelona te willen kiezen en dus lijken de Catalanen te gaan voor een talent.

De Braziliaanse media weten te melden dat Barcelona opnieuw een poging gaat wagen voor Gabriel Jesus. De club heeft Neymar ingezet om Jesus van gedachte te laten veranderen om naar Manchester City te gaan. De Braziliaanse vedette heeft zowel Andrés Iniesta als Luis Enrique contract laten opnemen met het grote talent. Luis Enrique wil snel zijn selectie rond hebben en dus lijkt er op korte termijn duidelijkheid te komen over de nieuwe aanvaller.

Een andere speler waar Barcelona inmiddels naar geïnformeerd heeft is Santi Mina. De aanvaller van Valencia zou weg mogen, maar de Catalanen moeten daarvoor flink in de buidel tasten. De 20-jarige aanvaller heeft dezelfde zaakwaarnemer als André Gomes, die ook overkwam van Valencia.

 

VIDEO | Llagostera vs Barcelona B

André Gomes: ”De club die bij mij past is FC Barcelona”