BarçaSource
Meer dan alleen nieuws over FC Barcelona

André Gomes: ”De club die bij mij past is FC Barcelona”

''Ik heb tijd om een betere speler te worden, ik wil mezelf verbeteren''

André Gomes werd vandaag officieel gepresenteerd bij FC Barcelona. Aansluitend legde hij ook zijn eerste persconferentie af. Gomes kijkt er naar uit om aan het nieuwe seizoen te beginnen.

”Ik ben erg blij om hier in Barcelona te zijn, ik hoop hier veel te winnen. Ik moest kiezen tussen een paar clubs, en ik weet zeker dat ik de goede beslissing heb genomen. Mijn doelen? Dat is heel simpel, ik wil elke competitie winnen waar we aan mee doen”, zei de nieuwe middenvelder van Barcelona.

”Ik weet dat er veel middenvelders zijn, ze zijn allemaal heel goed. Ik heb tijd om een betere speler te worden, ik wil mezelf verbeteren. Ik ga alles uit de kast halen om de trainer te overtuigen. Ik sprak even met Luis Enrique via de telefoon, hij vertelde me hoe hij werkt en dat hij naar het nieuwe seizoen uitkijkt.”

”Het is een eer om te spelen met Messi en Ronaldo (Portugal), ze hebben beide hun eigen style.”

”Ballon d’Or? Ik denk er niet over na, we weten allemaal hoe goed Iniesta is, en hij heeft die prijs nog nooit gewonnen. We zullen zien wat er gebeurd in de toekomst”, aldus de 22-jarige Portugees.

 

FC Barcelona Voetbal Kleding Officiële FC Barcelona kleding vind je op Voetbalshop.nl!

You might also like