in

André Gomes: ”De club die bij mij past is FC Barcelona”

André Gomes werd vandaag officieel gepresenteerd bij FC Barcelona. Aansluitend hield de Portugees ook zijn eerste persconferentie als speler van de Catalanen. Gomes kijkt er naar uit om aan het nieuwe seizoen te beginnen.

”Ik ben erg blij om hier in Barcelona te zijn en ik hoop hier veel te winnen. Ik moest kiezen tussen een paar clubs en ik weet zeker dat ik de goede beslissing heb genomen. Mijn doelen? Die zijn heel simpel, ik wil elke competitie winnen waar we aan mee doen”, zei de nieuwe middenvelder van Barcelona.

”Ik weet dat er veel middenvelders zijn en ze zijn allemaal heel goed. Ik heb tijd om een betere speler te worden en ik wil mezelf verbeteren. Ik ga alles uit de kast halen om de trainer te overtuigen. Ik sprak even met Luis Enrique via de telefoon, hij vertelde me hoe hij werkt en dat hij naar het nieuwe seizoen uitkijkt.”

”Het is een eer om te spelen met Messi en Ronaldo (Portugal), ze hebben beide hun eigen style.”

”Ballon d’Or? Ik denk er niet over na, we weten allemaal hoe goed Iniesta is en hij heeft die prijs nog nooit gewonnen. We zullen zien wat er gebeurd in de toekomst”, aldus de 22-jarige Portugees.

‘Barcelona kan Vietto vergeten en schakelt over naar talenten’

VIDEO | Een dag met Denis Suarez