in

‘Barcelona in Brazilië om transfer Arthur te versnellen en talent vast te leggen’

FC Barcelona nam afgelopen week afscheid van Andrés Iniesta. En dus moeten de Catalanen op zoek naar een waardige vervanger. Een van zijn mogelijke opvolgers is Gremio-middenvelder Arthur Melo, die in December naar FC Barcelona vertrekt. Maar FC Barcelona wil dat proces versnellen, zo weet Mundo Deportivo.

De Catalaanse grootmacht is deze week met onder meer  met directeur Òscar Grau, technisch manager Pep Segura en de onderhandelaar van FC Barcelona, André Cury  , in Brazilië.  De club gaat in de komende periode met Gremio om tafel om de transfer van de 21-jarige Arthur te versnellen. Beide clubs kwamen al tot een akkoord over de transfer van Arthur in januari 2019, maar met het vertrek van Iniesta wil Barcelona alles op alles zetten om Arthur in de zomer al naar Catalonië te halen.

Rodrygo naar Barcelona?

Barcelona is niet alleen voor Arthur Melo in Brazilië. De Catalanen willen komende zomer ook een soort gelijk scenario als met Vinicius Jr. voorkomen.  Het grote Braziliaanse talent koos afgelopen jaar voor een transfer naar Real Madrid.  FC Barcelona richt hun pijlen momenteel op de ‘nieuwe’ Neymar van Brazilië: Rodrygo Goes.

Het 17-jarige talent maakt indruk bij Santos en wordt nu al vergeleken met Neymar. Het is dan ook geen verrassing dat zo’n beetje de volledige Europese top achter Rodrygo aan zit.  Barcelona probeert deze week  met Santos praten over een mogelijke transfer. Het grote talent heeft een ontsnappingsclausule van  50 miljoen euro.

What do you think?

Legend

Written by BarçaSource

Ademt FC Barcelona en kan je op alle vragen over het FC Barcelona van NU antwoord geven.

Comments

Geef een reactie

Loading…

0

Iniesta gepresenteerd in honkbalstadion: ”Dit is een interessant project”

Barcelona B presteert ondermaats en degradeert uit Segunda Division