in

Barcelona heeft Umtiti na maanden terug, Vermaelen opnieuw geblesseerd

Umtiti

Ernesto Valverde kreeg voor het eerst in tijden weer eens goed nieuws van de medische staf. De Franse verdediger Samuel Umtiti kreeg namelijk zondag groen licht van de medische staf en werd direct aan de selectie voor het duel met Olympique Lyon toegevoegd.

Samuel Umtiti zit voor het eerst sinds een aantal maanden weer bij de selectie van FC Barcelona. De verdediger liep in september een knieblessure op. Na weken blijven doorspelen besloot Barcelona in november dat de Fransman niet meer in actie zou komen. Een langdurige behandeling volgde. Afgelopen week hervatte Umtiti de groepstraining en kreeg hij zondag groen licht van de medische staf. De Franse verdediger is dinsdag in de Champions League inzetbaar tegen zijn oude club Olympique Lyon.

Vermaelen weer geblesseerd!

Ernesto Valverde kreeg echter ook weer slecht nieuws van de medische staf. De coach kan voorlopig niet beschikken over Thomas Vermaelen. De verdediger liep tijdens de training opnieuw een spierblessure op. De club maakte niet bekend hoelang de Belg uit de roulatie is. Het is voor Vermaelen alweer zijn 24ste blessure in 12 seizoenen.

Voor het duel met Olympique Lyon werd niet alleen Samuel Umtiti aan de selectie toegevoegd. Ook B-speler Wague zit bij de wedstrijdselectie. Het duel tussen Lyon en Barcelona begint dinsdag om 21.00 uur.

Selectie Barcelona Lyon
Huis Boateng

‘Dieven stelen voor zo’n 300.000 euro uit huis Boateng’

Suarez Fan

Suarez geeft Nederlandse fan in rolstoel handtekening: ”Alsjeblieft jongen”