in ,

‘Barcelona hakt knoop door; transfer Griezmann aanstaande’

Griezmann FC Barcelona

Een transfer van Antoine Griezmann naar FC Barcelona komt dichterbij. Volgens Marca wil de kampioen van Spanje snel de afkoopclausule in het contract van de Fransman bij Atletico Madrid activeren.

Dat zou betekenen dat Barcelona 120 miljoen euro overmaakt naar de concurrent uit Madrid. De afkoopsoms bedroeg tot 1 juli nog 200 miljoen, waardoor de Catalanen pas laat in actie kwamen. Atletico Madrid claimt echter dat Griezmann en Barcelona in maart al tot een akkoord kwamen. Daarom willen de Madrilenen graag 200 miljoen euro ontvangen.

Barcelona deed Atletico Madrid al eerder een aanbieding. De kampioen van Spanje wilde de 120 miljoen euro in termijnen betalen, maar dat zag ‘Los Rojiblancos’ niet zitten. Nu meldt Marca dat Barcelona overstag is en dus de 120 miljoen euro in één keer gaat overmaken. Het wachten is op goed nieuws van de banken.

Het Spaanse medium verwacht dat de transfer nog deze week rondkomt. Mocht dit het geval zijn, dan kan Griezmann aanstaande zaterdag al gepresenteerd worden. Een andere optie is het begin van volgende week.

Umtiti-knie

‘PSG wil meewerken aan vertrek Neymar bij komst Umtiti’

Pijnlijk! Pique verliest rechtszaak en moet megaboete betalen