in

‘Barcelona en Dembele boeken weinig vooruitgang in onderhandelingen’

Het contract van Ousmane Dembele loopt komende zomer af. FC Barcelona wil de verbintenis graag verlengen, maar vooralsnog dreigt een transfervrij vertrek van de aanvaller. De onderhandelingen verlopen moeizaam op dit moment.

Er zijn een aantal gesprekken geweest, maar een akkoord is nog niet in zicht. Volgens Dario Sport gaan de partijen deze week opnieuw om tafel. Barcelona wil graag dat Dembele het laatste aanbod accepteert, maar de Fransman lijkt dat niet van plan te zijn. Hij wordt in de onderhandelingen bijgestaan door meerdere zaakwaarnemers en die zien kansen om de club onder druk te zetten.

Mocht er geen overeenstemming worden bereikt, dan zou een verkoop van Dembele in de winter het meest gunstig zijn voor Barcelona. De club heeft het in financieel opzicht nog steeds zwaar en kan het geld goed gebruiken. Maar het kamp-Dembele wil daar sowieso niet aan meewerken als er nu geen akkoord komt over een nieuw contract. Door deze houding aan te nemen hopen ze dat Barcelona met een beter aanbod komt.

Messi bekroond carrière met zevende Ballon d’Or

‘Barcelona bereikt akkoord met Ferran Torres; City wil 70 miljoen’