in

‘Barcelona denkt aan Kluivert voor functie als hoofd jeugdopleiding’

Patrick Kluivert

Patrick Kluivert kan na zijn ontslag bij Kameroen mogelijk al snel weer aan de bak. De voormalig speler van FC Barcelona staat hoog op het lijstje van de Catalaanse club voor de functie als hoofd jeugdopleiding, zo weet Sport vrijdag te melden.

FC Barcelona is met een grote verschuiving bezig binnen de jeugdopleiding van de club en verlengde onlangs verschillende contracten van trainers niet. Victor Valdes werd vrijdag als aangetrokken als nieuwe coach van de Juvenil A. Ook de functie van hoofd jeugdopleiding kwam vrij en daarvoor zoekt de club een nieuwe naam.

Daarbij is FC Barcelona, volgens Sport, uitgekomen bij Patrick Kluivert. Na het ontslag als assistent-trainer bij Kameroen kwam de Nederlander in beeld voor de functie bij Barcelona. Kluivert kent de structuur en heeft bovendien zijn eigen zoon Shane in de opleiding van de club zitten. Daarnaast speelt Kluivert een belangrijke bij de aanpassing van Frenkie de jong in Barcelona. Kluivert is echter niet de enige kandidaat voor de positie bij Barcelona, zo verzekerd de Spaanse sportkrant.

Frenkie Huizenjacht Barcelona

Achter de schermen | Frenkie zoekt diep zwembad bij huizenjacht

Van Beijnen Barcelona B

Reis en Van Beijnen debuteren bij nederlaag Barcelona B