in

CryCry

Barça-spelers houden zich stil na vertrek Lionel Messi

Messi Alba

Het nieuws over het vertrek van Lionel Messi sloeg bij alle fans van FC Barcelona in als een bom. De club en de speler kwamen wel tot een akkoord over een nieuw contract, maar de club kan vanwege de financiële obstakels van de Spaanse competitieorganisatie LaLiga de contractverlenging niet afronden. Een deceptie voor alles en iedereen binnen FC Barcelona.

Des te aparter is het dat enkele uren na de aankondiging van Messi’s vertrek bij Barça geen enkele speler van de club zich op social media heeft uitgelaten over de situatie. Binnen het elftal van Barcelona zijn er voldoende spelers die erg actief zijn op de sociale media.

Een vreemde situatie, die mogelijk in de komende dagen nog opmerkelijker wordt. De Spaanse media is er namelijk nog helemaal niet zeker van dat Messi ook daadwerkelijk vertrekt bij Barcelona. Mogelijk is dit de aanval van FC Barcelona op de Spaanse voetbalorganisatie LaLiga, die met het vertrek van Messi enorm gaan inleveren. Mogelijk gaan beide partijen in de komende uren met elkaar om tafel om de situatie te wijzigen.

Messi arriveert in Barcelona; contractverlenging aanstaande

Voorzitter Joan Laporta - Lionel Messi - FC Barcelona

Laporta treurt om vertrek Messi: ”Wij wilden hem houden, hij wilde blijven”