in

Antoine Griezmann meldt zich niet voor trainingskamp Atletico Madrid

Griezmann FC Barcelona

Antoine Griezmann heeft zich zondagavond niet gemeld op het trainingscomplex van Atletico Madrid. De spelers zouden zich om 20.00 uur melden op het trainingscomplex in Madrid voor een trainingskamp in Los Ángeles de San Rafael, maar de Franse superster kwam niet opdagen.

Atletico Madrid haalde vrijdag, tijdens de presentatie van Frenkie de Jong, hard uit naar FC Barcelona, omdat de Catalanen niet juist zouden handelen in de onderhandelingen met Antoine Griezmann. De Madrilenen waren pisnijdig op Barcelona. Ook Griezmann kreeg ervan langs van zijn eigen club en werd dringend verzocht om zich zondag gewoon op het trainingscomplex te melden voor het trainingskamp. Maar dat heeft de Fransman dus niet gedaan.

Antoine Griezmann, die tot 2023 een contract heeft in Madrid, maar in mei aangaf te willen vertrekken, zou Atletico Madrid eerder dit weekend hebben laten weten dat hij teleurgesteld is in de houding van de club en dat hij zich zondag niet zou melden.

Clausule

De Fransman zou op de achtergrond al een plan met FC Barcelona aan het smeden zijn voor vertrek. Griezmann zag begin juli zijn clausule van 200 miljoen euro naar 120 miljoen euro zakken. Barcelona wilde in eerste instantie onderhandelen over de betalingswijze, maar daar wilden de Madrilenen niets van weten. De Spaanse media verwacht dat Barcelona of zelfs het management van Griezmann komende week alsnog de clausule zal betalen.

Barcelona presenteert dinsdag doelman Neto

Behind de scenes: vriendin Frenkie legt presentatie bij Barcelona vast