in ,

Als blikken konden doden: Messi staart Valverde seconden lang aan na tegentreffer

FC Barcelona wist woensdag in de Champions League met 2-1 te winnen van Slavia Praag. De Catalanen speelden echter een zeer matig duel in Praag en lieten zich na afloop ook niet van hun beste kant zien. Een van de spelers die absoluut niet te spreken was over de wedstrijd was Lionel Messi. De Argentijn was na afloop van het duel direct van het veld, maar ook op het veld liet hij blijken niet bij te zijn met de prestatie.

Messi zorgde er al na drie minuten voor dat zijn ploeg in Praag op een 1-0 voorsprong kwam. Maar de Argentijn zag Barcelona steeds verder wegzakken in het duel. De thuisploeg werd als maar sterker en dat resulteerde na 50 minuten spelen in de gelijkmaker van Slavia Praag. Lionel Messi kon het niet geloven en uitte zijn woede door seconden lang naar zijn coach Ernesto Valverde te staren. Messi was zichtbaar teleurgesteld en leek het niet eens te zijn met de keuzes van zijn coach. Valverde keek op zijn beurt vol onbegrip naar zijn verdediging.

Spoedberaad

Na afloop van het duel trokken de spelers zich terug in de kleedkamer. Zonder de technische staf werd er minutenlang gesproken over het vertoonde spel, zo weet Marca vrijdag te melden. De selectie maakt zich zorgen over het huidige spel van het team en is zich ervan bewust dat ze op deze manier geen enkele kans maken om dit jaar de Champions League te winnen. Of daar in de komende weken consequenties aan verbonden zijn voor Ernesto Valverde is grote vraag.