in ,

Alena en Mujica sluiten aan bij Barcelona B, Lee voorlopig niet

Gerard Lopez, trainer van Barcelona B, heeft dinsdag bekend gemaakt dat Carles Alena en Rafa Mujica de overstap maken naar Barcelona B. De twee toptalenten trainden de afgelopen weken ook al met de selectie van Luis Enrique mee.

Alena en Mujica zijn officieel nog A-junioren, maar de grote talenten kunnen inmiddels moeiteloos meekomen bij Barcelona B. Afgelopen seizoen speelde de twee al met regelmaat met het elftal mee en vielen ze in goede zin op. Komend seizoen maken de twee de overstap naar het B-team.

Seung Woo Lee, één van de grote Koreaanse talenten van de club, maakt nog niet de overstap naar het B-team. De aanvaller mocht vanwege het transferverbod afgelopen jaar niet in actie komen. De Koreaan kon het laatste deel van afgelopen seizoen daarom ook niet overtuigen. ”Lee is een speler met heel veel talent. Hij traint hard en weet dat hij nu in een fase is beland waarin hij moet laten zien dat hij talentvolle speler is”, aldus Gerard tijdens een persconferentie. ”Als hij het goed doet weet hij dat hij aan kan sluiten. Ik ben duidelijk tegen hem geweest. Hij moet het nu laten zien.”

‘Ontsnappingsclausule hindert vertrek Ter Stegen en Bravo bij Barcelona’

Internationals ondergaan medische keuring in Barcelona