in

Voorzitter Bartomeu bevestigt: ”We spraken met Griezmann”

Er is contact geweest tussen de zaakwaarnemer van Antoine Griezmann en  FC Barcelona. Dat vertelde voorzitter Josep Bartomeu zondag na afloop van de clasico.  De Spaanse media is er al maanden van overtuigd dat de Fransman in de zomer naar FC Barcelona vertrekt. 

Bartomeu vertelt tijdens een interview met radiostation  RAC1 dat de club in het begin van het seizoen, rond oktober, al sprak met de Frans international. ”Ik zag Griezmann tijdens een vakantie. We spraken af met zijn agent en we praten regelmatig met Enrique Cerezo (voorzitter van Atlético) Over allerlei onderwerpen.”, zo zei de voorzitter van Barcelona.  ”We hebben een goede relatie met die club.”

Griezmann wordt al maanden in verband gebracht met een overstap naar de Catalaanse grootmacht. De club zou Griezamann, door een clausule, namelijk voor 100 miljoen euro naar Barcelona kunnen halen. Bovendien heeft de aanvaller van Atletico Madrid een aantal Franse vrienden bij Barcelona zitten. Van Griezmann wordt verwacht dat hij vóór het WK in juni vertelt waar zijn toekomst ligt.

Samenvatting | FC Barcelona – Real Madrid (2-2)

Pique organiseert eigen erehaag: ”Omdat zij niet wilden”