in ,

Verratti: “Ik ga niet terug naar Parijs”

De geruchtenmolen draait weer als vanouds. De geruchten rondom een overgang van Marco Verratti naar FC Barcelona worden steeds krachtiger en naderen door een opvallende uitspraak van de middenvelder het kookpunt.

Volgens de Italiaanse sportkrant La Gazetta dello Sport heeft de Italiaan, vanaf Ibiza, een duidelijke boodschap achtergelaten bij het bestuur van zijn club, Paris Saint-Germain. Hij zou hebben aangegeven te willen vertrekken naar Barcelona en dreigt niet terug te keren naar Parijs als zijn huidige club niet meewerkt aan een overgang. Hij verwacht dan ook dat zijn club hier geen al te grote problemen van maakt, maar dat lijkt hij toch te onderschatten. PSG heeft namelijk al meerdere keren aangegeven dat de speler niet te koop is. Daarnaast is uit het verleden gebleken dat de club niet snel voldoet aan de wensen van een speler.

Mocht de transfer in werking worden gezet, dan zal Barcelona een bedrag van rond de 100 miljoen euro moeten betalen. Dit zou betekenen dat de Italiaanse middenvelder in één klap één van de duurste spelers ooit wordt.

 

 

VIDEO: Jeugdspeler Barcelona scoort geweldig doelpunt vanaf middenlijn

Barcelona B met één been in de Segunda Division