in ,

‘Verratti dient officieel transferverzoek in bij PSG’

Marco Verratti lijkt komende zomer te gaan vertrekken bij Paris Saint-Germain. De Italiaan zou volgens L’Équipe een transferverzoek hebben ingediend bij de Franse club. Volgens de krant heeft Verratti inmiddels technisch directeur Antero Henrique laten weten dat hij naar een andere club wil.

Verratti zou Henrique, de opvolger van de vertrokken Patrick Kluivert, hebben laten weten dat hij geen toekomst meer ziet in Parijs. Eerder dit jaar gaf Donato Di Campli, de zaakwaarnemer van Verratti, al aan dat er meer moet gebeuren dan het winnen van de titel om de middenvelder in Parijs te houden. Verrati wil meedoen om de grote prijzen en denkt dat bij Paris Saint-Germain niet te kunnen.

FC Barcelona is samen met Juventus de grootste kandidaat voor de handtekening van de kleine middenvelder. Barcelona moet echter nog wel afrekenen bij PSG-eigenaar Nasser Al-Khelaifi. De Catalanen hebben een slechte ervaring met Al-Khelaifi wat betreft onderhandelen. PSG vraagt naar verluidt zo’n 80 miljoen euro voor Marco Verratti.

VIDEO: De beste panna’s tijdens de trainingen van FC Barcelona

Camp Nou eert ‘Dream Team’ en Cruijff 25 jaar na Wembley