BarçaSource
Meer dan alleen nieuws over FC Barcelona

Valverde zonder Dembélé, maar met indruk makende Wagué naar Liverpool

FC Barcelona moet het dinsdag in de return tegen Liverpool zonder Ousmane Dembélé doen. De aanvaller viel zaterdag geblesseerd uit tijdens het duel met Celta de Vigo en is niet op tijd fit voor de Champions League. Verder neemt Ernesto Valverde zijn volledige selectie mee naar Engeland.

Zo heeft de coach van Barcelona Rafinha aan de selectie toegevoegd. De middenvelder hersteld momenteel van een blessure en zal dinsdag niet in actie komen voor de Catalanen. De Braziliaan reist wel met de selectie mee naar Liverpool. Valverde neemt ook Barcelona B-talent Wagué mee naar Liverpool. De vleugelverdediger maakte tegen Celta veel indruk op de flank. Jean-Clair Todibo is niet speelgerechtigd.

Dembélé

Dembélé gaat de return in de halve finale van de Champions League zeker niet halen. De aanvaller viel tegen Celta uit met een hamstringblessure en is daarmee een kleine maand uitgeschakeld. De Copa del Rey-finale lijkt de Fransman zeker te gaan missen. Of Dembélé fit is voor een mogelijke Champions League-finale is nog maar de vraag.

FC Barcelona Voetbal Kleding Officiële FC Barcelona kleding vind je op Voetbalshop.nl!

You might also like