BarçaSource
Meer dan alleen nieuws over FC Barcelona

Valverde: ”Wie ziet er niet af in San Mamés?”

Ernesto Valverde heeft zaterdag voor de eerste keer als bezoeker in San Mamés weten te winnen met zijn ploeg. FC Barcelona won met 2-0 van Athletic, maar de Catalanen kenden een zware wedstrijd in Baskenland.

”We hadden het zwaar in het begin. De bal kwam meer voor ons doel, dan wij voor het doel van hun kwamen. Maar het laat zien dat onze verdediging het goed doet, zei Valverde na afloop van het duel. ”We hebben in de periode zelf geen grote kansen gehad, maar uiteindelijk heeft het team het in hun voordeel om kunnen draaien.”

Valverde, die zijn eerste wedstrijd als bezoeker in San Mamés won, was na afloop van het duel toch tevreden met het duel. ”Het was een goede wedstrijd. En het is waar dat we in de tweede helft niet meer zo hebben kunnen domineren als in de slotfase van de eerste helft, maar wie ziet er niet af in San Mamés?”

”We wilden niet dat Athletic aan de bal kwam. Dat is ons in de eerste helft goed gelukt”, aldus de coach die voor even terug was in Bilbao. ”Het was raar. Meer dan ik had verwacht, maar het voelde goed.”

FC Barcelona Voetbal Kleding Officiële FC Barcelona kleding vind je op Voetbalshop.nl!

Get real time updates directly on you device, subscribe now.