in

Valverde laat Arthur buiten selectie en heeft Umtiti terug

Arthur

FC Barcelona neemt het dinsdagavond in het eigen Camp Nou op tegen Slavia Praag. De Catalanen zullen het in het Champions League-duel zonder Arthur Melo moeten doen, want Ernesto Valverde heeft de middenvelder buiten de selectie gelaten.

Valverde verraste maandagavond met de bekendmaking van zijn selectie voor het Champions League-duel met Slavia Praag. Na de teleurstellende prestatie van afgelopen weekend tegen Levante lijkt Ernesto Valverde Arthur Melo te hebben geslachtofferd. De Braziliaan is door Valverde om technische redenen buiten de selectie gelaten.

Umtiti

Voor Valverde was er ook goed nieuws. De coach kan tegen Slavia Praag namelijk weer beschikken over Samuel Umtiti, die maandag groen licht kreeg van de medische staf. Daarnaast keert Ousmane Dembélé ook terug in de selectie en krijgt ook Carles Aleñá ook weer eens een plek binnen de selectie.

Barcelona kan dinsdag niet beschikken over Luis Suarez. De aanvaller raakte tegen Levante geblesseerd aan zijn enkel en is daarmee naar verwachting twee weken uit de roulatie.

Het duel tussen FC Barcelona en Slavia Praag begint dinsdagavond om 18.55 uur en is live te volgen via onze social media-kanalen.

Zuijderwijk Willem II FC Barcelona

‘Barcelona volgt ‘nieuwe Frenkie’ van Willem II al enige tijd’

Sergio Busquets tegen Slavia Praag

Slavia Praag doet zichzelf wederom tekort tegen zwak Barcelona