in ,

Valverde met 13 B-spelers naar de VS

FC Barcelona vertrekt dinsdag voor ruim anderhalve week naar de Verenigde Staten. De Catalanen toeren door de VS en treffer onder meer Tottenham Hotspur, AS Roma en AC Milan. Ernesto Valverde maakte maandag bekend wie er mee gaan naar Amerika.

Valverde neemt alle selectie spelers mee die beschikbaar zijn. De Catalanen missen nog enkele WK-gangers. Zij zullen niet aansluiten in de VS, maar zullen eind juli de training oppakken in Barcelona. Ter Stegen keert terug van zijn vakantie en zal ook aansluiten in de VS. Wel neemt Valverde 13 B-spelers mee naar Amerika. Jokin Ezkieta, Palencia, Cucurella, Mingueza, J. Cuenca, Miranda, Monchu, Collado, Riqui Puig, Abel Ruiz, C. Pérez, Chumi en Ballou krijgen een kans van Valverde.

Barcelona vertrekt dinsdag om 16.30 uur richting Portland, waar het om circa 18.30 uur arriveert. Op 28 juli speelt Barcelona in LA de eerste oefenwedstrijd tegen Tottenham Hotspur. Vervolgens spelen de Catalanen op 31 juli in Dallas tegen AS Roma. Op 4 augustus treft Barcelona in San francisco AC Milan.

In de tussentijd zal de selectie onder meer een bezoek brengen aan Nike en zal het samen met het damesteam van Barcelona activiteiten bezoeken. Ook brengt een delegatie van Barcelona een bezoek aan de kantoren van Facebook.

 

Barcelona verhuurt overbodige vleugelverdediger aan Sivasspor

‘Barcelona ligt AS Roma dwars: Catalanen mengen zich in strijd om Malcom’