in ,

‘Vader Neymar houdt slecht gevoel over aan gesprekken met Barcelona’

Neymar Jr. blonk zaterdagavond uit tijdens de 2-1 overwinning op Juventus. Neymar voelt zich goed bij FC Barcelona zou je denken, maar of de Braziliaan wel bij Barcelona blijft is nog altijd de grote vraag.

De Catalaanse radiozender RAC1 weet zondag te melden dat Neymar toch nog altijd dichter bij een vertrek naar PSG is dan dat hij in Barcelona blijft. Neymar’s vader sprak na het duel met Juventus met de clubleiding van Barcelona, maar die gesprekken zouden volgens de radiozender stroef zijn verlopen.

Bij Barcelona proberen ze Neymar zelf ervan te overtuigen om ook komend seizoen bij de Catalaanse club te blijven. Onder meer voorzitter Bartomeu, Lionel Messi, bestuursleden en Valverde hebben deze week met de Braziliaanse superster gesproken. Gesprekken met Gerard Pique zouden Neymar hebben veranderd van gedachte om te willen vertrekken.

Barcelona hoopt later deze zondag opnieuw om tafel te gaan met Neymar’s vader. De club hoopt hem dan te kunnen overtuigen om Neymar alsnog in Barcelona te houden. De Catalanen zouden volgens de Spaanse media zelfs op de achtergrond bezig zijn met een nieuw contract voor de Braziliaan. Ondertussen wacht Paris Saint-Germain geduldig af om de clausule van 222 miljoen euro te betalen voor Neymar.

 

Sunday Mirror: Barcelona klopt opnieuw bij Liverpool aan voor Coutinho

Achter de schermen bij Juventus-Barcelona