in ,

UPDATE | ‘Verdediger verlaat trainingskamp voor keuring in Valencia’

De dagen van Martin Montoya bij FC Barcelona lijken geteld. De verdediger, die deze week niet met de selectie mee trainde vanwege een spierblessure, vertrekt zo goed als zeker transfervrij naar Valencia, zo weet de Spaanse sportkrant Sport.

Met slechts enkele punten die tussen beide clubs besproken moet worden lijkt de transfer van Montoya naar Valencia een kwestie van tijd. De onderhandelingen begonnen toen de Catalanen in gesprek gingen met Valencia over de transfer van André Gomes. Verschillende Spaanse media melden de deze week dat Montoya onderdeel is van die deal.

Als alles rond komt zou de transfer van Montoya naar Valencia vrijdag of op zijn laatst zaterdag bekend worden gemaakt. De club wil de transfer voor het oefenduel tussen Barcelona en Celtic rond hebben.

Update 29-07-2016, 19.20 uur:

Martin Montoya heeft het trainingskamp van Barcelona in Engeland verlaten. De vleugelverdediger is volgens de Spaanse media onderweg naar Valencia. Barcelona gaf vrijdagmiddag goedkeuring om te vertrekken voor de medische keuring. Die zal de verdediger zaterdag ondergaan. Barcelona hoopt dat de transfer voor het duel met Celtic bekend gemaakt kan worden.

Adriano neemt na zes jaar afscheid van Barcelona en vertrekt naar Turkije

Barcelona-doelwit tekent bij Sevilla