in ,

Update: ‘Geen 80 of 100 miljoen euro, hij is niet te koop’

De toekomst van Marco Verratti bij Paris Saint-Germain hangt aan een zijden draadje. De middenvelder wil graag naar FC Barcelona na wederom slechte resultaten in Europa met de Parijzenaren. En die transfer komt dichter en dichterbij. 

De Italiaanse sportkrant Gazzetta Dello Sport kwam maandag met het bericht dat FC Barcelona inmiddels een bod van 100 miljoen euro bij de zaakwaarnemer van Verratti heeft neergelegd.

PSG en Donato Di Campli, de zaakwaarnemer van de Italiaanse middenvelder, praten vandaag in Milaan over de toekomst van Verratti, zo zag de Italiaanse journalist Gianluca Dimarzio eerder vandaag. Verratti’s zaakwaarnemer zou tijdens dat gesprek de aanbieding van Barcelona op tafel hebben gelegd.

PSG hoopt Verratti in de komende dagen te kunnen verleiden met een nieuwe aanbieding om toch langer in Parijs te blijven. Mocht de Italiaan naar Barcelona willen vertrekken dan zou de kleine middenvelder, volgens de Italiaanse krant, zo’n 10 miljoen euro per jaar bij de Catalaanse club kunnen gaan verdienen.

Via @DiMarzio

Update 12-6-2017, 19.50 uur:

Paris Saint-Germain doet er alles aan om Marco Verratti in Parijs te houden. De Franse club laat tegenover Marca weten dat er van een transfer absoluut geen sprake is. “De vraagprijs is niet tachtig of honderd miljoen euro, want hij is niet te koop”, zo laat de woordvoerder aan Marca weten.

Valverde bezoekt trainingscomplex Barcelona

Fernandez ziet Mina twee keer scoren voor Colombia