in ,

Update: Barcelona ontkent medische keuring Mathieu in Lissabon

Jeremy is bezig aan zijn laatste weken bij FC Barcelona. De Franse verdediger zou op het punt staan te vertrekken bij de Catalaanse club. De Portugese sportkrant A Bola weet zelfs te melden dat de verdediger inmiddels in Lissabon is voor een medische keuring.

Een maand geleden liet Mundo Deportivo al weten dat Jeremy Mathieu na de gewonnen Copa del Rey afscheid nam van zijn teamgenoten van FC Barcelona. De verdediger komt volgens de Spaanse media komend seizoen niet voor in de plannen van Ernesto Valverde. En dus is er veel interesse voor de 33-jarige verdediger, die in 2014 naar Barcelona kwam.

De Portugese sportkrant weet maandag te melden dat Mathieu in Lissabon is om de medische keuring te doorstaan bij Sporting club de Portugal. Naast Sporting zouden ook clubs uit Frankrijk en Turkije in de rij staan voor Mathieu.

Update 19-6-2017, 16.00 uur:

FC Barcelona heeft ontkent dat Jeremy Mathieu in Lissabon is voor een medische keuring bij Sporting. Mathieu’s zaakwaarnemer is ook verrast over het nieuws dat A Bola naar buiten heeft gebracht. De agent van de Franse verdediger bevestigt tegenover Mundo Deportivo wel dat Sporting Portugal interesse heeft getoond in Mathieu.

Samenvatting | Racing – Barcelona B (1-4)

Graffiti artiest maakt geweldig muurschildering van Messi