in

Ter Stegen doet alles op zijn elektrische step

Marc-Andre ter Stegen woont inmiddels alweer bijna vier jaar in Barcelona. De doelman van de Catalaanse grootmacht moest twee jaar  geduldig wachten achter de Chileen  Claudio Bravo, maar inmiddels is Ter Stegen een vaste waarde voor Barcelona en voelt hij zich volledig thuis in de Catalaanse hoofdstad en toert hij rond op zijn elektrische step. 

Ter Stegen trouwde afgelopen zomer met zijn vrouw Daniela Jehle, met Nederlandse roots.  Het koppel nam ook de beslissing om te verhuizen uit het rustige Castelldefels, waar Messi, Suarez, Coutinho en Cillessen ook wonen, om  de drukke stad op te zoeken.  In de wijk Gràcia voelt Ter Stegen zich tussen de boekenwinkels, kledingwinkels en alle andere kleine winkels op zijn gemak.

De mensen in de wijk zijn inmiddels helemaal gewend aan Ter Stegen. En niet zoals alle andere voetballers vervoert de Duitser zich niet in luxe bolides. De doelman gaat het liefst op zijn elektrische step door de buurt. Ook voorafgaand aan het duel met Atletico Madrid, van afgelopen zondag,  werd de doelman op zijn step gespot  in de wijk om broodjes te halen.

Uitgefloten Gomes geniet van rit op Vintage fiets door Barcelona

Barcelona met B-ploeg in Catalaanse supercup