in ,

Talent Mallorca verkiest Stade Rennais boven Barcelona

Brandon Thomas is dicht bij een overstap naar FC Barcelona. De transfer kan in de komende dagen afgerond worden, zo weet Sport. De aanvaller van Mallorca kan voor twee seizoenen tekenen bij de Catalanen en zal in eerste instantie aangetrokken worden voor Barcelona B. 

De terugkeer naar de Segunda Division B voor Mallorca en de promotie van Barça B heeft erin geresulteerd dat Thomas wellicht sneller naar Barcelona wil dan enkele weken geleden. Met de mogelijke komst van Thomas haalt Barcelona voor het B-team een snelle aanvaller in huis die op beide vleugels kan spelen. Thomas wordt gezien als een van de grote talenten van Mallorca. Zijn prestaties afgelopen seizoen in de Segunda Division bleven niet onopgemerkt bij Barcelona.

Zijn goede prestaties hebben geresulteerd in belangstelling van diverse clubs, maar het lijkt er op dat Barça B de jonge aanvaller gaat vastleggen. De spits heeft afgelopen seizoen 38 wedstrijden gespeeld en scoorde hierin 10 doelpunten. 

Update 11-07-2017, 11.00 uur:

Brandon Thomas maakt definitief niet de overstap naar Barcelona B. De aanvaller van Mallorca heeft voor een Frans avontuur gekozen en speelt de komende drie seizoenen voor Stade Rennais.

Brandon Thomas signs for the Stade Rennais

LOL! Pique zingt wereldhit Pineapple Pen met Japanse artiest

Zo ziet de voorbereiding van FC Barcelona eruit