in

Suarez blikt vooruit op Liverpool: “Heb er nog veel vrienden”

Suarez

FC Barcelona zal het zaterdag tegen Liverpool opnemen in het Wembley stadion. Ex-Liverpool speler Luis Suarez gaf tijdens de persconferentie aan dat het voor hem een emotioneel moment gaat worden.

Dat het een vriendschappelijke wedstrijd is, vindt Suarez maar goed ook. Hij zei: ”Ik ben blij dat het een vriendschappelijke wedstrijd is, als we elkaar tegen kwamen in de Champions League of een ander groot toernooi zou het heel moeilijk voor me zijn.”

”Ik heb in het team van Liverpool nog steeds veel vrienden, het wordt een mooi moment om tegen ze te spelen, en voor spelers is het altijd geweldig om een wedstrijd te spelen met 90.000 toeschouwers. Ook is mijn tweede zoon is in Liverpool geboren, Liverpool is een heel groot deel uit mijn leven”, aldus Suarez.

 

https://twitter.com/LFC/status/761465044517269509

Marlon vanwege visum problemen niet mee naar Engeland

Umtiti start voorbereiding bij FC Barcelona