BarçaSource
Meer dan alleen nieuws over FC Barcelona

Ter Stegen verontschuldigt zich voor enorme blunder

Marc-André ter Stegen heeft de schuld van de nederlaag tegen Celta de Vigo op zich genomen. De doelman ging enorm in de fout toen de Catalanen bij een 3-2 achterstand de gelijkmaker hoopten te forceren. 

”Iedereen heeft het gezien”, zei de Duitse doelman na afloop. ”Het was mijn fout en ik verontschuldig mij daarvoor. We hebben tot het eind gestreden. Als ik de fout niet had gemaakt hadden we wellicht zelfs kunnen winnen. Sorry!”

Toch zal Ter Stegen zijn manier van spelen niet snel veranderen. ”Hoewel deze fout is gemaakt, zal ik niet snel de manier van mijn spel gaan veranderen”, aldus de doelman. ”Dit is één keer gebeurd en is vervelend voor het team. We moeten leren van deze fouten.”

 

FC Barcelona Voetbal Kleding Officiële FC Barcelona kleding vind je op Voetbalshop.nl!

You might also like