in

AngryAngry WINWIN LoveLove CryCry LOLLOL OMGOMG

Spelers FC Barcelona kiezen nieuwe auto

Cupra FC Barcelona

De spelers van FC Barcelona hebben dinsdag hun nieuwe auto uitgekozen. Onder meer Sergio Busquets en Gerard Piqué, evenals Marc ter Stegen, de wereldwijde ambassadeur voor CUPRA, waren aanwezig bij de autosponsor van de Catalaanse club.

Het bedrijf dat in Barcelona is opgericht, heeft woensdag een ruimte op de Ciutat Esportiva ingericht, waar de spelers die dat wensten de kans kregen om de verschillende modellen die door CUPRA zijn gelanceerd te bekijken en te kiezen. De spelers kunnen kiezen tussen CUPRA Formentor, CUPRA León en CUPRA Ateca. Cupra is het nieuwe merk van Seat en richt zich vooral op de sportieve rijder. De modellen hebben ruim 300 pk en hebben met een matte uitstaling een sportieve look. In totaal kozen 19 spelers ervoor om de ruimte te bezoeken en hun keuze te maken.

Een groot deel van de selectie, waaronder Frenkie de Jong, Dest en Riqui Puig, koos voor een CUPRA Formentor. Junior Firpo en Clement Lenglet hebben voor een CUPRA Ateca gekozen, die Ter Stegen enkele maanden geleden ontving als ambassadeur. Onder meer Lionel Messi, Gerard Pique en Sergio Roberto hebben nog geen auto ontvangen. Welk model zij gaan krijgen is niet bekend.

Gerard Pique haalt oude bekende naar Andorra

FC Barcelona zonder Martens met ruime cijfers langs Rayo Vallecano