in ,

Spaanse media berichten verschillend over nieuwe aanvaller Barcelona

De Spaanse media zijn het er niet over eens wie komend seizoen de nieuwe aanvaller van FC Barcelona gaar worden. Mundo Deportivo wist zaterdag al te melden dat Luciano Vietto en Barcelona een akkoord hadden, echter heeft de andere sportkrant van Barcelona, Sport, een andere naam op het oog.

Volgens Sport hebben de Catalanen namelijk een akkoord met Kevin Gameiro van Sevilla. De spits was deze zomer al eerder in beeld, maar de vraagprijs was volgens Barcelona veel te hoog. Nu lijkt de club toch een akkoord met de speler te hebben. Gameiro kwam zondag tijdens een oefenwedstrijd van Sevilla overigens ook niet in actie voor Sevilla.

Mundo Deportivo counterde zondagavond direct weer. ”Barcelona ontkent de transfer van Gameiro”, zo schrijft de krant. De krant is namelijk nog altijd van mening dat Barcelona zich in de komende dagen gaat versterken met Vietto.

Andere signalen wijzen er op dat Vietto groen licht krijgt om naar Barcelona te vertrekken als Atletico Madrid een akkoord heeft bereikt met Sevilla over de transfer van Gameiro.

VIDEO | Barcelona B wint oefenduel tegen Santfeliuenc

Hier verblijft Barcelona deze week tijdens het trainingskamp