in

Shakira ontkent geruchten: ”Was om Pique te beschadigen”

Het zijn vervelende tijden voor Gerard Pique. De situatie in Catalonië gaat de verdediger van Barcelona aan het hart. Pique wordt daardoor bij de Spaanse selectie ook nog eens uitgejouwd door de fans. Bovendien kwam deze week het nieuws naar buiten dat Shakira en Pique een einde aan hun relatie hebben gemaakt.

De Colombiaanse media bracht afgelopen week het nieuws naar buiten dat het stel er over nadenkt om uit elkaar te gaan, nadat Shakira de villa in Barcelona heeft verlaten. Cotilleo.es doet daar vrijdag een schepje bovenop. De roddelwebsite weet namelijk te melden dat een bron dicht bij de familie heeft bevestigd dat Pique en Shakira uit elkaar zijn. Shakira zou, vanwege een onhoudbare situatie, de beslissing hebben genomen om het huis te verlaten. De exacte reden voor de breuk is niet bekend. Tot die tijd moeten de roddelbladen wachten op de bevestiging van het stel.

Pique en Shakira kwamen deze week al vaker in het nieuws over hun relatie. Zo zou de hele situatie over het referendum en Catalonië gevolgen hebben gehad voor de relatie tussen Shakira en Pique. Shakira zou namelijk door de negatieve publiciteit haar sponsor Oral-B zijn kwijtgeraakt. Een belangrijke inkomstenpost voor de Colombiaanse. Daarnaast zou Shakira er al enkele jaren op aansturen om Barcelona te verlaten. De zangeres is de negativiteit in Spanje zat en had gehoopt dat Pique in Amerika zou gaan voetballen. Of het uiteindelijk de reden voor de breuk is, is niet bekend.

Update 10-10-2017, 19.40 uur:

De geruchten over het uit elkaar gaan tussen Gerard Pique en Shakira lijken voorlopig naar het rijk der fabelen te kunnen. De Colombiaanse zangeres laat aan HOLA! weten dat alles is zoals het was. ”Alles is nog hetzelfde”, laat een woordvoerder aan het roddelblad weten. ”Het zijn enkel geruchten om Pique te beschadigen. Ook Pique liet deze week van zich horen. Op Instagram reageerde de verdediger van Barcelona op een liedje Shakira met emoji’s. Daarnaast was Pique dinsdag aanwezig bij de repetities van zijn vriendin. Daarmee lijkt er voorlopig niets aan de hand voor Shakira en Pique.

Amerikaanse zanger Khalid bezoekt Camp Nou

Ex-middenvelder Barcelona gearresteerd wegens illegaal hanengevecht