in

Samenvatting | FC Barcelona doet goede zaken op bezoek bij Juventus

Zonder al te groots te spelen trakteerde FC Barcelona Juventus in eigen huis op een nederlaag. De Italianen leken namens Álvaro Morata een aantal keer toe te slaan, maar de Spanjaard deed dat maar liefst drie keer vanuit buitenspelpositie. Aan de andere kant vonden Ousmane Dembélé en Lionel Messi wél, keurig volgens de regels, het net. Bekijk hieronder de samenvatting van het duel tussen Juventus en Barça.

Dankzij de zege in Turijn gaat FC Barcelona na twee speelrondes alleen aan kop in de groep. De Catalanen waren vorige week nog met 5-1 te sterk voor Ferencváros. Volgende week woensdag krijgen Ronald Koeman en co bezoek van Dynamo Kiev. De Oekraïners leidden gisteren comfortabel tegen Ferencváros, maar gaven een 0-2 voorsprong alsnog uit handen. In de slotfase van het duel werd Serhiy Sydorchuk nog met een rode kaart van het veld gestuurd. Hij is er volgende week dus sowieso niet bij als Dynamo Kiev afreist naar Camp Nou.

What do you think?

Written by Thijs Meijaard

Thijs is de dichter van BarcaSource.nl. Interviews, analyses of uitgebreide verslagen, Thijs draait zijn hand er niet voor om.

Dembele

Dembélé en Messi bezorgen Barcelona moeizame overwinning in Turijn

Araujo | FC Barcelona

Araujo loopt hamstringblessure op tijdens Juve-Barça