in

Rakitic duidelijk over toekomst: ”Ik wil verlengen bij Barcelona”

Voor Ivan Rakitic zijn het mindere tijden. De middenvelder van FC Barcelona is zijn plek uit de basis sinds eind december kwijtgeraakt. Andere spelers dringen steeds meer aan. Toch wil de Kroaat langer bij de Catalaanse club blijven.

Na het duel met Real Sociedad sprak Rakitic met de aanwezige pers. Uiteraard werd hem gevraagd naar zijn huidige situatie. ”Mijn taak is om de trainer te laten zien dat ik meer speelminuten moet krijgen”, zei Rakitic voor de microfoon van Rac1. ”Er zijn 20 spelers die in actie willen komen. Ik kan niet meer doen dan mijn best.”

Ook werd Rakitic gevraagd naar zijn toekomst bij FC Barcelona. De club wil namelijk met de Kroaat verlengen en ook Rakitic heeft die intentie. ”Ik wil verlengen bij FC Barcelona”, aldus de middenvelder. ”Mij intentie is om hier nog jaren te blijven spelen.”

Samenvatting | Real Sociedad – FC Barcelona (0-1)

‘Franse sensatie in beeld bij Barcelona’