in

Puyol weigert aanbieding FC Barcelona

Carles Puyol heeft Barcelona’s aanbieding afgewezen. De club deed Puyol enkele weken geleden een aanbieding om de technisch directeur van de club te worden na het vertrek van Pep Segura.

Barcelona wilde na het vertrek van Pep Segura een nieuwe weg inslaan. Onder meer Eric Abidal kreeg meer zeggenschap en voorzitter Bartomeu wilde meer mensen van de club in zijn bestuur. Voor hem was Carles Puyol de aangewezen man om Segura op te volgen bij FC Barcelona, maar de voormalig aanvoerder van de club liet woensdag weten dat hij niet ingaat op de aanbieding.

“Goedemiddag iedereen, de afgelopen weken is er ander nieuws gepubliceerd over mijn mogelijke opname bij FC Barcelona als technisch directeur. Daarom voel ik me verplicht om met de hele Culé-familie te communiceren dat ik, na veel gewogen te hebben, heb besloten het aanbod van de club niet te accepteren. Het is geen gemakkelijke beslissing geweest, omdat ik altijd heb gezegd dat ik graag terug zou willen keren naar wat ik als mijn thuis beschouw, maar verschillende persoonlijke projecten waarmee ik druk ben, zouden me verhinderen de exclusieve toewijding te geven die de functie verdient.
Ik wil de club bedanken voor het vertrouwen in mij door mij deze positie met zoveel verantwoordelijkheid aan te bieden.


Salut en Visca Barça ”

FC Barcelona

Achter de schermen bij FIFA gala

De keuken van FC Barcelona

Kijkje in de keuken bij FC Barcelona