in ,

Piqué: “Ik houd niet van de waarden van Real Madrid”

Gerard Piqué heeft zich opnieuw uitgelaten over Real Madrid, en dan weet je dat de verdediger van FC Barcelona zijn echte mening geeft. Ook na het duel tussen Spanje en Frankrijk (2-0) gaf Piqué weer eens commentaar. De verdediger verbaasd zich over het feit dat zijn ploeggenoten Lionel Messi en Neymar worden beschuldigd van belastingfraude, maar dat er nooit iemand van Real Madrid wordt genoemd in dat soort zaken.

De verdediger gaf na het duel met Frankrijk aan de skyboxen van Real Madrid heel gevaarlijk te vinden. ”Ik houd niet van die boxen en de dingen die daar gebeuren. Messi en Neymar worden overal van beschuldigd, maar iets over Ronaldo horen we nooit”, laat Pique aan de Spaanse media weten. ”We weten toch allemaal hoe het er aan toe gaat, het is nooit anders geweest. Ik beschouw veel spelers van Real Madrid als mijn vrienden, we kaarten veel, maar de club waar ze voor spelen..tja..wat wil je dat ik zeg?”

Gerard Pique doelt met de skyboxen op de mensen die vaak naast voorzitter Florentino Perez zitten in Santiago Bernabeu. Zo ook Marta Silva Lapuerta, advocaat van de staat en het hoofd van de juridische diensten van de Spaanse regering, die nauw betrokken is bij de strafzaken van Neymar en Messi.

Barcelona verbaasd over schorsing Lionel Messi

Barcelona weken zonder Arda Turan