in ,

Pique deelt opnieuw sneer uit naar Real Madrid

Gerard Pique hield woensdagavond via zijn Twitter weer eens een zogenaamde ‘Q and A’ (vraag en antwoord). De verdediger liet zich in het verleden al eens negatief uit over Real Madrid tijdens deze vragenkwartiertjes. Tijdens een vraag over de Champions League loting die morgen plaatsvindt, antwoordde de verdediger hilarisch!

Met ruim 13 miljoen volgers op Twitter kreeg Pique heel veel vragen toegestuurd: ”Verdedigers waar ik veel van geleerd heb? Rio Ferdinand, Vidic, Milito, Marquez maar vooral veel van Carles Puyol, ik wil ze allemaal bedanken.”

Over wat Pique van de nieuwe aankopen vindt, antwoordde hij: ”Heel positief en heel jong, er zijn veel talenten in aantocht!”

Pique kon het echter niet laten om Real Madrid nog maar weer eens te noemen tijdens zijn antwoorden. Op een vraag over de loting van donderdag antwoordde Pique geweldig. 

”Op welke Champions League loting ik hoop morgen? Een makkelijke groep, de nummer 3 van Italië (Roma)in de achtste finale, de nummer 8 van Duitsland (Wolfsburg) in de kwartfinale en de nummer 4 van Engeland (Manchester City).” Dat is precies dezelfde loting die Real Madrid vorig seizoen had in de Champions League. De discutabele loting was toen het onderwerp van gesprek in het Europese voetbal. 

Miss Bumbum lanceert Instagram-campagne #UnBlockMeMessi

Cillessen vliegt na nederlaag direct naar Barcelona