in

Paulinho: ”Er is een aanbieding van FC Barcelona”

Deze week kwam naar buiten dat FC Barcelona wellicht interesse zou hebben in de Braziliaanse voetballer José Paulo Bezerra Maciel Júnior , beter bekend als Paulinho. Al snel werden die geruchten weer ontkracht, maar tijdens een interview met GlobeEsporte spreekt de middenvelder wel degelijk over de interesse van FC Barcelona.

De 28-jarige Paulinho speelt momenteel in China bij Guangzhou Evergrande, maar Barcelona zou de Braziliaan voor zijn verdedigende kwaliteiten op het middenveld graag aan de selectie willen toevoegen. ”Er is contact geweest met mijn zaakwaarnemer”, laat Paulinho weten. ”Er ligt een aanbieding op tafel en die ben ik nu het overwegen. Maar ik zit momenteel in een gelukkige fase in mijn leven en heb het uitstekend naar mijn zin in China.”

Paulinho is niet Barcelona’s eerste keus. De Catalanen willen zich namelijk deze zomer versterken met Marco Verratti. Echter lopen die onderhandelingen vooralsnog erg stroef. Ook Paulinho weet niet of hij naar Barcelona wil. ”Het is een zware keuze om te maken in de periode, maar ik ben erg blij dat een club als Barcelona interesse in mij heeft.”

Video: Magistrale Messi in seizoen 2016/17

‘Oud-speler FC Twente in beeld bij FC Barcelona’