BarçaSource
Meer dan alleen nieuws over FC Barcelona

‘Palmeiras wil 14 miljoen euro voor winterse verkoop Mina’

FC Barcelona en Palmeiras zijn in gesprek over de transfer van Yerry Mina.  De Catalanen hebben in de zomer een optie om de Colombiaanse verdediger voor 9 miljoen euro naar Camp Nou te halen, maar met het vertrek van onder meer Mascherano wil Barcelona Mina  in januari aantrekken. 

De Spaanse sportkrant Marca weet vrijdag te melden dat Palmeiras Mina in januari wel naar Barcelona wil laten gaan. De Braziliaanse club wil echter geen 9 maar 14 miljoen euro hebben in januari.  De bal ligt daarbij bij Barcelona.  De Catalanen zijn echter niet gerust over de situatie.

Barcelona ontvangt namelijk een kleine 10 miljoen euro voor de verkoop van Javier Mascherano. De Argentijn vertrekt naar het Chinese Hebei.  Barcelona is echter ongerust over de wisselkoers. De Catalanen zouden  tijdens de twee operaties een negatieve toename van 5 miljoen euro in de balans kunnen krijgen. En dat wil Barcelona niet.

Voor nu staat de operatie Mina op stand-by, zo schrijft de krant. De club  heeft Umtiti pas halverwege januari terug. Dan mag Mascherano pas bij Barcelona vertrekken. Tot die tijd heeft de club voldoende mogelijkheden om het verschil bij elkaar  te krijgen.

 

FC Barcelona Voetbal Kleding Officiële FC Barcelona kleding vind je op Voetbalshop.nl!

You might also like