in

WINWIN AngryAngry CryCry

Nieuw logo FC Barcelona gaat voorlopig niet door

FC Barcelona

FC Barcelona presenteerde afgelopen maand het nieuwe logo waarmee de club in wil spelen op de moderne tijd. Maar dat logo gaat er voorlopig niet komen. De leden van FC Barcelona waren zaterdagmiddag bijeen voor de jaarlijkse vergadering om te stemmen voor bepaalde zaken, maar het logo werd uiteindelijk van de agenda geschrapt. 

De leden van FC Barcelona zouden in eerste instantie zaterdag tijdens de algemene vergadering gaan stemmen voor een logo, maar nog voor dat het punt werd behandeld, haalde voorzitter Josep Bartomeu het punt van de agenda. De clubleiding had namelijk al vernomen dat een groot deel van de leden tegen het nieuwe logo zouden gaan stemmen.

“Wat we vandaag zullen doen, is het item van de agenda te halen en we zullen intern in het bestuur reflecteren om te zien hoe we geschiedenis, digitalisering en technologie kunnen combineren met de ideeën die jullie ons hebben gegeven”, zo zei voorzitter Josep Bartomeu tijdens de vergadering. Een aantal leden was het niet eens met dat besluit en wilden gewoon stemmen. Toen dat uiteindelijk niet werd gedaan is de groep weggelopen bij de vergadering.

Of de club in de komende maanden met een nieuw ontwerp komt is niet bekend. Uiteraard zal ook een nieuw ontwerp door de leden moeten goedgekeurd worden.

Barcelona laat laatste ontwikkelingen nieuw Camp Nou zien

Slecht nieuws voor Barcelona: Messi valt uit met blessure