in

Neymar: ”Toen we met Barça van PSG wonnen was de mooiste herinnering”

Neymar-interview

Neymar Jr. heeft zich niet populair gemaakt bij zijn werkgever Paris Saint-Germain. In een interview keek de Braziliaan terug op zijn loopbaan en vond de comeback van Barcelona tegen zijn werkgever PSG het mooiste moment uit zijn carrière.

“Wat we voelden toen we die zesde goal maakten… Zoiets heb ik nog nooit gevoeld, het was ongelofelijk”, vertelde Neymar tijdens een interview met Oh my goal. Barcelona won destijds in de achtste finale van de Champions League met 6-1 van Paris Saint-Germain en dat was genoeg om een 4-0 achterstand weg te poetsen.

“De beste herinnering uit de kleedkamer? Dat weet ik niet. Nou, toen we tegen PSG wonnen met Barcelona ging het na afloop helemaal los in de kleedkamer. Dat gevoel was denk ik het mooiste moment voor os allemaal.”

Transfer

Neymar jr. liet de afgelopen weken doorschemeren graag te willen vertrekken bij de Parijzenaren. Het terugblik zou wel eens een charmeoffensief kunnen zijn. Neymar liet de afgelopen weken namelijk ook weten graag terug te willen keren naar Barcelona.

Ortola FC Barcelona

FC Barcelona laat reservedoelman naar Tenerife gaan

Griezmann 1st day

Achter de schermen | De eerste dag van Antoine Griezmann