in

Munir blijft bij Barcelona: ”Ik heb niet over een vertrek nagedacht”

Munir El Haddadi heeft vooralsnog niet nagedacht over een vertrek uit Barcelona. Het talent is momenteel de vierde aanvaller van de Catalanen achter Neymar, Messi en Suarez. Een zware klus voor Munir om komend seizoen aan speelminuten te komen.

Munir, die afgelopen week zijn contract bij Barcelona verlengde, maakt zich voorlopig niet druk over de nieuwe aankoop die Barcelona nog wil doen voor de voorhoede. ”Wie er ook komt, hij zal welkom zijn. Ik weet zeker dat hij veel zal bijdragen aan het team”, zegt El Haddadi tegen de aanwezige journalisten tijdens het trainingskamp in Engeland. ”Als er een nieuwe speler bij komt dan praat ik met de coach over de toekomst. Wat gebeurt, dat gebeurt.”

Barcelona is al dagen bezig met het aantrekken van Luciano Vietto. Echter lijkt er eerder een deal tussen Atletico Madrid en Sevilla dan tussen de Catalanen en Atletico Madrid. De Madrilenen willen zich op hun, net zoals Barcelona, versterken met Gameiro. ”Ik weet niet waarom er nog niemand is gekocht”, aldus Munir. ”Ik vertrek niet, alleen als de club er om vraagt.”

VIDEO | Tweede training op St. George’s Park

Konami nieuwe sponsor FC Barcelona: Geen Camp Nou in FIFA 17