in

‘MSN’ excelleert een half uur in oefenduel met Al-Ahli

FC Barcelona heeft dinsdagavond vrij eenvoudig een oefenduel in Qatar gewonnen. De Catalanen zette Al-Ahli in Doha eenvoudig opzij. Mede door treffers van Messi, Suarez en Neymar werd het 5-3 voor de ploeg van Luis Enrique.

FC Barcelona, dat deze week niet Europees niet in actie hoefde te komen, reisde maandag af naar Doha voor een vriendschappelijke wedstrijd tegen Al-Ahli. Vanwege de sponsorafspraken kwamen Lionel Messi, Luis Suarez en Neymar ook in actie. Zij zorgden ervoor dat Barcelona al na een kwartier op een 3-0 voorsprong stond.

Na een half uur verliet ‘MSN’ het veld en kregen onder meer Arda Turan en Paco Alcacer de kans. Laats genoemde zorgde pas in de tweede helft voor de vierde treffer van Barcelona. Ook talenten als Alena en Borja kwamen na die treffer in de ploeg. Barcelona nam gas terug en liet het uiterst zwakke Al-Ahli volledig terug in de wedstrijd komen. Rafinha scoorde nog de 5-1 voor Barcelona, maar daarna kwam de thuisploeg met een aantal goed uitgespeelde aanvallen terug tot 3-5.

Komend weekend staat de Catalaanse derby voor Barcelona op het programma. Espanyol komt zondag op bezoek in Camp Nou.

VIDEO | FC Barcelona in Doha

Afghaanse Messi-fan met plastic shirt beleeft dag van zijn leven