in

‘Middenvelder Barcelona kan in voetsporen van Fabregas treden’

Denis Suarez

Denis Suarez is hard op weg om FC Barcelona in januari te verlaten. De middenvelder komt dit seizoen nog niet voor in de plannen van coach Ernesto Valverde en zou door de minimale speelminuten graag willen vertrekken. Verschillende Europese clubs hebben interesse in de spelmaker.

Het Engelse Arsenal is volgens Sky Sport het dichts bij de handtekening van Denis. Sky weet onder meer te melden dat Arsenal veel vergelijkingen ziet tussen Denis Suarez en Cesc Fabregas. Bovendien heeft coach Unai Emery een uitstekende relatie met Suarez. De twee kennen elkaar uit het verleden toen FC Barcelona Suarez ervaring op liet doen bij Sevilla. De 25-jarige middenvelder groeide uit tot één van de uitblinkers.

Arsenal is zich ervan bewust dat zij niet de enige club zijn die interesse in de speler hebben. Onder meer Chelsea, AS Roma en AC Milan zouden de middenvelder graag aan de selectie toe willen voegen. Barcelona zou naar verluidt ruim 10 miljoen euro willen ontvangen voor Denis. De komende week is beslissend voor de toekomst van Suarez.

Ziekenhuis FC Barcelona

Barça-spelers geven kids glimlach tijdens ziekenhuisbezoek

Malcom FC Barcelona

Roberto en Malcom terug in Barça-selectie