in

Messi wederom de beste: ”Kan me het beste doelpunt niet herinneren”

Leo Messi heeft vanmiddag in Barcelona de trofee Pichichi in ontvangst mogen nemen. De Argentijn was scoorde afgelopen seizoen wederom de meeste doelpunten in de Liga. Tijdens het gala van de krant mocht Messi nog een prijs in ontvangst nemen. Messi werd namelijk verkozen tot de beste speler van het afgelopen seizoen in de Liga en mocht daarvoor de de Alfredo di Stefano-trofee in ontvangst nemen.

Op de vraag welk doelpunt Messi het mooist vond zie hij: ”Ik zou het niet weten. Als ik eerlijk ben kan ik ze me niet allemaal meer herinneren. Ik zou ze terug moeten kijken om dat te bepalen. Maar ik zeg altijd dat de belangrijkste de mooiste doelpunten zijn”, zei Lionel Messi maandag tijdens de uitreiking van de prijzen.

https://twitter.com/FCBarcelona_cat/status/1061979750531522562

De Argentijn is blij met zijn prijzen, maar hij vind het vooral enorm goed dat de Liga op dit moment erg sterk is. ”De competitie is dit jaar sterker dan ooit. Iedereen kan van iedereen winnen. Dat is goed voor LaLiga en de fans. Ik hoop dat het zo door kan gaan, maar dat wij net iets meer voorsprong houden.”

 

Samenvatting | FC Barcelona – Real Betis (3-4)

Busquets bewondert trainer Setién en geeft shirt na verloren duel