in ,

Messi trouwt met jeugdliefde Antonela in Rosario

Lionel Messi is vrijdag in zijn geboorteplaats Rosario getrouwd met zijn jeugdliefde Antonela Roccuzzo. De twee kenden elkaar al voordat Messi op 13-jarige leeftijd naar Barcelona vertrok.

De 29-jarige Antonela is een nicht van een goede vriend van Messi (30) en zo leerden zij elkaar kennen. Ook na het vertrek van Messi naar Barcelona hielden de twee altijd contact en werden het echte maatjes. Antonela vertrok al snel naar Barcelona, waar ze later twee zoons kreeg met sterspeler, Thiago en Mateo.

View this post on Instagram

Mr. and Mrs. Messi. #BodaDeMessi

A post shared by BarçaSource (@barcasource) on

Lionel Messi en Antonela trouwden vrijdag in het Pullman City Center hotel in Rosario onder toeziend ook van 250 gasten en ruim 150 journalisten. Antonela droeg een jurk van de Catalaanse designer Rosa Clarà, Messi droeg een pak van Armani. 

Onder de gasten waren onder meer zijn (oud)teamgenoten van FC Barcelona aanwezig. Neymar was vrijdag de laatste die met Dani Alves arriveerde. Suarez, Busquets, Alba, Puyol, Xavi, Cesc, Pinto en Eto’o arriveerden donderdag al in Rosario. Even leek het onduidelijk of Gerard Pique zou komen, maar hij was samen met Shakira gewoon aanwezig onder grote belangstelling van de Argentijnse pers. 

Ook waren een aantal van zijn Argentijnse ploeggenoten aanwezig bij de bruiloft. Mascherano, Higuain, Di María, Rojo, Zabaleta, Andújar, Maxi Rodríguez en Lavezzi waren uitgenodigd samen met Guillermo Coria en Nico Vazquez , twee goede vrienden van Messi. De Argentijn nodigde ook zijn belangrijke mensen bij FC Barcelona uit. Zo waren Alejandro Echevarría, Pepe Costa en zijn fysiek-trainer Juanjo Brau aanwezig.

Wow! Ronaldinho dolt tegenstander tijdens Legends-wedstrijd

Legends onderuit tegen de Legends van Manchester United