in

Mascherano: ”Blij dat de club vertrouwen in me heeft”

Javier Mascherano is een gelukkig persoon. Een week geleden maakte de club bekend dat zij een akkoord hebben bereikt met de Argentijn over een nieuw contract. De verdediger was na de 4-2 overwinning op Leicester City erg blij dat de club nog steeds vertrouwen in hem heeft.

”Ik ben blij dat de club nog vertrouwen in me heeft”, zei de verdediger, die afwacht wat er de komende jaren gaat gebeuren. ”Een hoop van de berichten die erover geschreven zijn klopten niet. Als de club me nog wil hebben dan zal ik alles voor ze geven. Als ik geen kansen krijg dan is de club vrij om anders te beslissen. Voor nu richt ik me vooral op het komende seizoen.”

Mascherano maakte tegen Leicester City zijn eerste minuten voor Barcelona in het nieuwe seizoen. ”Het ging goed vanavond, ondanks dat ik nog niet zo lang in training ben. Sergio en ik zijn er nog geen week”, aldus de Argentijn over zijn fysieke gesteldheid. ”Leicester is al een stuk verder in de voorbereiding dan wij. Het is een goede ploeg en ik denk dat we het goed gedaan hebben.”

Samenvatting | FC Barcelona – Leicester City (4-2)

Geen keepersprobleem voor Luis Enrique: ”Ik maak me geen zorgen”