in

Luis Enrique: ”Het was bijna een perfecte wedstrijd”

Luis Enrique kon na de 6-2 overwinning op Real Betis tevreden zijn met de prestatie van zijn team. De Catalanen wonnen daarmee de eerste wedstrijd van het nieuwe seizoen in de Primera Division.

”Het was bijna een perfecte wedstrijd van onze kant”, zei de coach na afloop tijdens de persconferentie. ”Niet alleen voetballend, maar ook in mentaal opzicht. We hebben moeilijke momenten gekend, maar we hebben een zeer complete wedstrijd gespeeld uiteindelijk. Het team was vandaag enorm actief. Ik heb de jongens gefeliciteerd met het resultaat en met het feit dat zij het publiek amusement hebben gegeven.”

Luis Enrique gaf ook tijdens de persconferentie geen commentaar over de situatie van doelman Claudio Bravo. ”De club zal jullie informeren over de situatie. Ik zal dat doen als er zaken veranderen”, gaf Enrique aan. Barcelona maakte overigens na de persconferentie van Luis Enrique duidelijk dat de club inderdaad een akkoord heeft met Manchester City. De transfer van Bravo is daarmee aanstaande.

 

Samenvatting | FC Barcelona – Real Betis (6-2)

Bravo neemt afscheid van teamgenoten en traint niet mee bij Barcelona