in

Luis Enrique verwacht lastig duel: ”We gaan een ander Sevilla zien”

Luis Enrique begint zondag met zijn ploeg aan het nieuwe seizoen. De Catalanen trappen af met de Spaanse Supercup. Luis Enrique gaf zaterdag aan dat hij uitkijkt naar het nieuwe seizoen en het treffen met Sevilla.

”We gaan dit seizoen een ander Sevilla zien”, zei de coach tijdens de persconferentie. ”Het is een elftal met veel mogelijkheden. De filosofie van Sampaoli trekt me enorm aan en het is ook nog eens leuk voor het publiek. Maar we hebben komend seizoen ook een goed elftal. Hoe goed moet achteraf altijd blijken.”

Luis Enrique is ook blij dat Lionel Messi weer gaat spelen voor zijn land. ”Messi zien voetballen is voor mij altijd goed nieuws. Ook als hij voor Argentinië speelt. Het is goed nieuws voor het voetbal”

Op de achtergrond zijn de Catalanen ook bezig met het zoeken naar versterkingen. Paco Alcacer werd deze week genoemd als mogelijke versterking, maar daar wil Luis Enrique niets van weten. ”Ik heb de regel dat ik niet over spelers praat die ik niet ter beschikking heb. Dan had ik het wel over 543 andere spelers kunnen hebben”, aldus Enrique.

 

VIDEO | Afsluitende training voorafgaand aan Spaanse Supercup

Jongste zoon Messi zet eerste stappen op voetbalveld