in

Luis Enrique: ”Als zij er vier kunnen maken, kunnen wij er zes maken”

Luis Enrique is ervan overtuigd dat zijn ploeg woensdag tijdens de return in de Champions League tegen PSG een 4-0 achterstand weg kan poetsen in Camp Nou. De Catalanen verloren het eerste duel in Parijs met maar liefst 4-0.

”Zonder enige twijfel moeten we woensdag geduldig zijn”, zei de oefenmeester dinsdag tijdens de persconferentie. Voor Barcelona telt slechts één ding en dat is winnen met ruime cijfers PSG verslaan. ”Het resultaat van de eerste wedstrijd is duidelijk, maar we zijn slechts halverwege. Het zal een zware taak worden waarin we zowel aanvallend als verdedigend moeten domineren.”

Hoewel Barcelona een 4-0 achterstand moet zien weg te werken heeft Luis Enrique veel vertrouwen in zijn ploeg. De coach denkt dan ook dat het Barcelona moet lukken om te winnen. ”We hebben nog een volledige wedstrijd te spelen. Als zij er vier kunnen scoren, dan kunnen wij er ook zes scoren”, aldus Enrique, die verder niets weg wilde geven over de tactiek. ”Ik heb 20 spelers die inzetbaar zijn. We kunnen op veel verschillende manieren spelen. Ik ga hier dus ook niets aan Emery verklappen.”

Samenvatting | FC Barcelona – Celta de Vigo (5-0)

VIDEO | Afsluitende training voorafgaand aan cruciaal duel met PSG