in

LOL! Barça-spelers gooien schoenen Valverde tijdens rondrit weg

FC Barcelona vierde maandagavond de landstitel en de gewonnen beker met een rondrit door de stad. De spelers van Barcelona gingen in een open bus door de stad, waar duizenden fans  hun favoriete speler  toezongen.  De spelers genoten zichtbaar van de rit en werden met een aantal drankjes op zelfs baldadig. 

De spelers van FC Barcelona hadden het maandagavond enorm naar hun zin op de bus. Tijdens de rit, die ruim twee uur duurde, gingen de spelers met elkaar op de foto, dronken zij de nodige drankjes en werden zij zelfs een beetje baldadig. Een klein deel van de selectie, waaronder Gerard Pique, Jordi Alba en Luis Suarez hadden het prachtige idee om de schoenen van hun coach Valverde van de bus te gooien.

Maar niet alleen Valverde was de pineut. Ook Pique zelf was de klos.  Spelers als Busquets en Jordi Alba grepen de verdediger om zijn schoenen af te pakken. Maar ook Alba, Umtiti en Semedo werden niet gespaard. Bovendien werd de vertrouwenspersoon van de Zuid-Amerikanen, Pepe Costa,  niet gespaard. Zijn schoen belandde zelfs op een fan in het publiek.

Achter de schermen bij het kampioensduel van Barcelona

Analyse: Barcelona dit seizoen niet sprankelend, maar stabiel