in

‘Komst Cruijff naar FC Barcelona aanstaande’

Jordi Cruijff

Joan Laporta en Mateu Alemany leggen de laatste hand aan de samenstelling van de sportieve structuur van FC Barcelona. Nadat het eerder deze week bekend maakte door te gaan met Ramón Planes, verwacht de club volgens Catalunya Ràdio in de komende dagen de aanstelling van Jordi Cruijff aan te kondigen, die verantwoordelijk zal worden voor het technisch secretariaat.

Joan Laporta is sinds de overwinning bij de verkiezingen bezig met het samenstellen van zijn team. Een van de namen die Laporta aan zijn team wil toevoegen is Jordi Cruijff, maar de onderhandelingen met het Chinese Shenzhen zijn ingewikkelder geweest dan het leek. Volgens deze informatie van Catalunya Ràdio is de overeenkomst echter nabij en zou volgende week de officiële aankondiging kunnen komen van de aanstelling van Cruijff bij FC Barcelona.

Mocht de aanstelling van Cruijff komende week officieel bekend gemaakt worden, dan heeft Laporta zijn technisch hart compleet. Mateu Alemany is de nieuwe technisch directeur, terwijl Jordi Cruijff met assistent Ramón Planes het technisch secretariaat gaan vormen.

Volgens informatie van Catalunya Ràdio kennen Cruijff en Planes elkaar al jaren en hebben zij een uitstekende relatie. Barcelona zal na de aanstelling van Cruijff gaan werken aan de transfers van komende zomer. Lukt het ze Haaland naar Camp Nou te halen of gaat Laporta vol inzetten op de jeugd?

Written by BarçaSource

Ademt FC Barcelona en kan je op alle vragen over het FC Barcelona van NU antwoord geven.

FC Barcelona - Real Valladolid

Samenvatting | Dembélé schiet FC Barcelona naar belangrijke zege

Lahoz valt uit met blessure; Manzano nieuwe leidsman Clásico