in

Koeman krijgt opnieuw slecht nieuws van medische staf FC Barcelona

Pedri | FC Barcelona

Het zit Ronald Koeman niet mee bij FC Barcelona. Na de pijnlijke nederlaag tegen Bayern München moet de Nederlandse trainer ook twee steunpilaren van het elftal missen. De medische staf van de club liet woensdag namelijk weten dat Jordi Alba en Pedri een blessure hebben opgelopen in de Champions League.

Jordi Alba verliet in het duel met Bayern München het veld een kwartier voor het eindsignaal. Uit testen die de vleugelverdediger woensdagochtend heeft gedaan blijkt dat Alba een hamstringblessure heeft opgelopen. De komende dagen zal moeten uitwijzen hoelang Alba uit de roulatie is.

Naast de blessure van Jordi Alba is ook Pedri geblesseerd geraakt tijdens het duel met de Duitse club. Ook hij liep een hamstringblessure op. De verwachting is dat zijn blessure meevalt, aangezien de Spanjaard wel de wedstrijd uitspeelde.

Met het uitvallen van Alba en Pedri komt er komende week tegen Granada mogelijk kansen voor vleugelverdediger Balde en middenvelder Gavi, die tegen Bayern München ook in actie kwamen.

Luuk de Jong | FC Barcelona

Jeugdig FC Barcelona hard onderuit in Camp Nou

FC Barcelona in extremis naast Granada